London here i come!

JAg borde ta och pallra mig till skolan, jag är redan sen, jag började 8. Men jag är inte ens riktigt vaken än. Det totalt suger om jag ska vara ärlig faktiskt, för jag vill egentligen fara till skolan ville komma i tid osv. Men min trötthet övertog och jag blev hemma ett tag till, så därför får jag lite ångest nu faktiskt, man jag ska skynda mig till skolan efter att jag skrivit klart det här inlägget så jag inte blir allt för sen till skolan alltså. JAg måste ju faktiskt hinna göra något idag också. Något vettigt alltså, inte bara sitta framför en dator och dega som en annan soffpotatis. Nä jag borde verkligen rycka upp mig o borsta håret och sedan sätta mig på cykeln och dra till skolan och göra hemkunskapen så att den blir klar den här terminen. HAr ju som inte all tid i världen på mig faktiskt.
Imorgon drar jag ju som sagt till London och jag har inte börjat känna taggen än, och jag vet inte om jag kommer göra det heller. Men man kan ju alltid hoppas att den kommer senare ikväll iaf. Men hur som helst så har jag inte ens börjat på att packa än, jag har inte tagit fram en väska eller något. Det känns sjukt jobbig om jag ska vara ärlig faktiskt. Så idag/ikväll lär det ju bli stressfaktor 1000 på mig eller vad tror ni? Men det är nog inga problem, jag ska ju inte vara borta så länge heller så.
Jag ska iaf möta morsan på stan vid 3 tror jag, då ska vi växla mina pengar så att jag har med mig några pengar när jag far dit, jag vill ju gärna kunna handla något när jag är där. Kommer ha med mig rätt mycket pengar, men det är ju bättre att ha med sig för mycket än för lite pengar. För jag kan ju som sagt alltid växla tillbaka dom till svenska pengar när jag kommer hem. Så då tar jag hellre med mig mer pengar än vad det kanske är nödvändigt att jag har med mig.
Sedan efter det så ska vi iaf fara upp på din sko och kolla på ett par nya skor åt mig så att jag har några skor att ha på mig när jag är i london. Mina Nike skor, dom har platt sula, så ska man gå långt med dom då får man ju något fel i både rygg, höft, fötter och ben. Nä platta skor är inte att rekomendera om man ska gå långt faktiskt. Och mina andra högklackade skor, jo dom kanske funkar, men dom är nog inte heller så smarta att ha om man ska gå långt och man är lite stressad. DÅ är det bättre att ha något gymaskor liknade, som inte har platt sula, och itne är högklackade.
Och går man i platta skor så blir det inge stötdämpning, det blir det annars. Vilket är väldigt bra att ha om man ska gå längre bitar.
Och sedan när jag kommer hem lär det väll bli att jag packar. Packar och Packar igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig än men det löser sig nog ska vi se. Allt kommer bli bra :)

Jag har förrästen 2 filmer som jag verkligen vill se på Bio, men jag har inga pengar till det så det känns ju lite depp faktiskt. Särskilt eftersom jag verkligen älskar att gå på bio. Alla andra verkar gå på bio just nu så jag känner mig lite utanför om jag ska vara ärlig faktiskt! Men det lär väll bli så att jag laddar hem dom filmerna också. Jag har börjat se så grymt mycket film dom senaste veckorna så jag vet inte. Först irene huss + massa andra. SEdan såg jag en beck film så nu tror jag att jag ska kolla vilka jag sett och inte och sedan se dom jag inte har sett. Och efter det tror jag att det blir så att jag ser  wallanderfilmerna, nog för att jag sett relativt många av dom också men. Man måste ju kolla vilka man har sett och inte. (fan bäst jag ökar nu.)
Men iaf filmerna som jag vill se är "Låt den rätte komma in" och "twilight". Men jag får se hur det blir om jag ser dom eller inte.
Men nu måste jag verkligen dra mig ifrån datorn faktiskt. KAn inte slösabort mer tid hemma!! KRAM<33


JAg vill se dom!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback