Orkar inte!

Gör vad som helst med mig, skjut mig eller vad som helst!
Vill bort från all den hära sörjan just nu!

Jag känner mig som ett stort jävla pucko som bara gör stora oförlåtliga misstag gång på gån. Och som låter folk "stampa" på mig och sedan klagar jag, o jag känner mig bara mer värdelös då jag vet att det är jag själv som satt mig i den sitsen som jag är i.
O det blir inte bättre av att man får höra sin "fd bästa kompis" säga rakt i ansiktet på mig att allt jag gör bara blir piss!
Vilket också fårmig att känna mig ännu mer värdelös än vad jag liksom redan gör.
Massa annat skit som händer just nu kan bara dö, orkar inte med allt detta just nu!
Är ett stort jävla PUCKO, kommer göra något riktigt dumt snart. FÖRLÅT!
Allt jag gör blir verkligen bara piss just nu. Och det är jag själv som rår för det så det här är inget "tyck syndom mig inlägg" om ni trodde det, det är bara föra tt jag ska få skriva av mig en stund. Och få ut alla min "aggritioner" om man kan kalla det så, som jag har på mig själv för närvarande!
Jag säger en sak, men gör en annan. Har jobbigt att andas konstant och känner mig stressad, ont i huvudet och magont 24/7 för närvarande. Är yr och vill bara lägga mig ner och slippa tänka en stunde.
Och BLÄ jag orkar helt enekelt inte!

Förlåt om detta nu mest blev ett klago inlägg, men tyck inte syndom mig, jag rår för allt det som händer i mitt liv, hela tiden. det är mitt fel, ALLT, för jag gör misstag på misstag, säger fel saker och gör fel saker. Är en stor IDIOT och får skylla mig själv att folk behandlar mig som skit. Och jag skiter egentligen i vad folk gör mit mig. För det är mitt eget fel allt. Jag vet det så var så vänlig att påpeka det inte för mig när jag redan är medveten om det! Orkar inte lyssna på det folk säger. Sparka, slå mig det gör ändå ingen skillnad, jag får helt enekelt skylle mig själv. Jag är en idiot, ett pucko, ett damp barn osv jag vet. Så snälla säg det inte till mig jag är redan medveten om att allt i mitt liv(nästan) är misstag!

Orkar inte mer jus nu ska sova, eller vila jag vet fan inte! men god natt iaf!!!<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback