DAMP är allt jag ahr att säga!

FUCK, FUCK, FUCK åt allt och alla, (nästan) för närvarande. ALLT suger just nu. VILL INTE! ORKAR INTE! HELVETES JÄVLA SATAN! Ursäkta alla mina svordomar just nu, men jag orkar seriöst fan inte bry mig om något just nu. Allt kan dra åt hellvete! och jävla SEPE åt ALLT och ALLA. Jag orkar verkligen inte med det här just nu. Och allt bara skiter sig för mig just nu. Och jag vill ärligt bara skita i allt för närvarande och då jag menar ALLT så menar jag verkligen ALLT. Åt hellvete med allt för att vara ärlig. Och jag vet ingen orkar läsa allt dessa skiten, men det skiter jag också i för jag är så fruktansvät förbannad just nu så det finns fan inga ord som är tillräckligt för att förklara all den ilskan som jag har just nu. DAAAMP!
Och jag orkar inte med något för närvarande. Allt kommer vara skit. (ok jag vet jag är en jävla pessimist för närvarande, men det skiter jag också i för jag skriver endast detta för att avreagera mig på något sätt) ALLT KAN DÖ!!!!!!
SEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESEPESPESEPESEPESEPESEPESEPESEPE
DAMP!
Så känns det för närvarande fast 1000gånger värre för att vara ärlig! DAMP! Allt skiter sig verkligen i mitt liv just nu. Ocj det är den ena saken eftyer den andra. SÅhär är det alltid, det värkar som om det ska bli bra då händer det något och sedan händer det något mer och något mer! Allt bara rasar när det känns som om det ska bli bra!
Ofta värt att leva!!! Det är ärligt så det känns just nu! ena saken efter den andra som bara skär och skär. men det är ingen som fattar vad dom gör!

Aja skit samma med allt, min dag har varti skit och jag orkar ärligt inte gå in på varför och det finns ingen anledning att göra det heller för den delen. Men hela dagen(nästan) har varit DAMP (med STORA bokstäver).
Och jag orkar inte äns säga vad jag har gjort... Är bara lagg på allt och alla!!!


Vacker bild! I want the razor!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback