tired as hell!

Jag är trött, fruktansvärt trött, obsekrivligt trött om jag ska vara ärlig faktiskt. Jag sitter och halvsover här framför datorn och tycker mest att det e jobbigt att hålla sig vaken, jag har verkligen inte varit såhär trött på jätte länge. O inte kan jag sova heller, för vi har besök, o då kan jag inte sova så det är som inte ens försöka faktiskt*ögonen håller på att falla ihop*
 Men jag har varit trött sedan klockan typ halv 8/8 om jag ska vara ärlig. Och imorgon blir det ju besök typ hela dagen, nog det som är jobbigt med att fylla år att man måste vara social hela dagen typ. Men ok, det är det ändå värt, så ansträngande är det ju inte heller om jag ska vara ärlig.
Men jag hoppas dom far hem snart så jag kan känna mig utvilad till imorgon!!!
Jag har en massa skit att skriva men ingen energi. orkar inte orkar inte, är trött!!!
har sett 2 filmer ikv, irene huss-guldkalven och beck. det tysta skriket.
Dom var faktiskt riktigt bra ändå!!!

Jag är sur för hela vårt jävla internet kaikar ihop och har gjort det hela förbannade kvällen får nnågot serriöst psykbryt på det snart om jajg ska vara ärlig!
HAr iaf gjort bort engelska provet idag, vilket känns grymt skönt, nu har jag gjort 3 prov den här veckan o jag känner mig duktig för en gångskull.
Och BTW om en vecka är jag i LONDON FTW!
Nä orka skriva mer nu srsly!


Helt ärligt jag har vart helt inne i dessa filmer och har ni inte redan sett dom så är det verkligen filmer som jag rekomenderar att ni ser! dom är verkligen jätte bra!


Födelsedag imorgon FTW!  Känns peppat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback