Smärta!

Smärta!! Det är ungefär det ända ordet jag har att säga för närvarande. Och jag får nog inte ut så mycket mer!
Var påväg upp till Umedalen, och skulle svänga upp på cykelbanan. Och det är en isfläck/vattenpöl. Och jag tänker att jag ska undvika den så jag inte rammlar. Men självkart när jag ska svänga med cykeln så lyckas jag ju iaf hitta av den.
Så ner i vattenpölen, plask. Och ungefär lika snabt upp igen. Sedan känner man att man har ont i benet och armen.
Så lyckat. Iaf så reser jag upp cykeln, aa då har frambromsen kaikat ihop. Men det kommer en vänlig gubbe som hjälper mig med den. Sedan när jag sätter mig på cykeln så har växlarna såklart också kaikat ihop.
Så det blir bara att ringa morsan så får hon komma och hämta mig.
SÅ nu sitter jag här med ett ont ben och en väldigt ond axel. Och armbåge för den delen också men.
SÅ nu har jag halft halt på högra benet också, det kändes ju kul.

Ivkäll blir det iaf christmas whit på ishallen, ska dit med Mamma och lars. Det känns väl lite halft taggat. Får väl se hur det blir. Hoppas iaf attt min onda axel går över för det den gör fruktansvärt ont kan jag ju meddela er!  Men det är Jill Johnson, Björn Kjellman, Andreas Johnson, tomas dileva o massa andra som ska uppträda.
 Vet inte hur länge det räcker men, inte allt för länge hoppas jag iaf.

Nu hoppas jag på att det är mat snart, för jag börjar vara hungrig. Och vill ha mat. Nog för att maten är i ugnen och det betyder nog att det inte är allt för länge kvar på maten iaf. Vilket gör mig glad:)
Halkigt ute, jo det kan jag ju lova. Kändes inte allt för roligt att ramla. Och det måste garanterat ha sett grymt roligt ut, men det bjuder jag på ändå!


Ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback