Utvecklingssamtal!!! hm!

Godag där ute! Mitt huvud värker och lika så min fot för närvarande. Jag mår illa för att jag har så ont i huvudet men jag har helt serriöst inget att klaga på srsly! SÅ jag borde verkligen vara tyst egentligen!!
Än så länge har min dag varit helr underbart bra, hade NO prov i morse, okey det gick väl inte så där våldsamnt bra men jag gjorde iaf provet ändå! Sedan SO försökte hänga med så gott jag kunde så jag fattar något till provet imorgon. Men jag hoppas iaf att det kommer gå bra. Sedan EV och jag satte mig och skrev på min svenska novell. Blä, det går lite trögt och jag blandar nutidsform och dåtid. Men jag ska ju som sagt renskriva den sen också särsklit med tanke på att jag hoppat över ord ibland så när man läser den känns det jätte konstigt att läsa den, men jag för göra en kraftanstränging och läsa och skriva klart och renskriva den senare. Sedan blev det iaf utvecklingssamtal, och det var inte så farligt som jag trodde faktiskt, snarare tvärt om, faktiskt bra för en gångskull! Så nu är jag faktiskt STOLT över mig själv, vilket inte heller är sådär överdrivet vanligt!.

Nu ska jag gå och göra mat och göra mig iordning innan min farsa kommer och hämtar mig innan vi ska fara upp till  gamlia, det är ju UIK-Arsenal ikväll så då blir det att titta på fotboll ikv, lär ju inte ha överdrivet roligt så ni kan ju som SMSA!!!
Nu måste jag öka. KRAM<3



fotboll ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback