Förbundsmöte och underbara saker!

Home sweet home, vist brukar det heta så? Ja, och just nu är det verkligen skönt att vara hemma faktiskt, efter en lång och rätt så intensiv helg så kom jag hem 0750 imorse efter en lång tågresa som började i västervik och slutade här hemma i Umeå med några byten påvägen, men tillslut kom jag mig iaf hem och jag tog mig en lång dusch och sedan kollade jag igenom alla mina bilder ifrån helgen innan jag drog ner på stan. Och nu sitter jag här på min datastol i ett litet rum i Umeå och tänker, och kommerfram till hur skönt det verkligen är att vara hemma ibland. Borta bra, men hemma best, just nu är det verkligen så ja. Nog för att helgen har varit helt obeskrivligt underbar, och jag saknar redan alla människor som var där<3 Min helg har verkligen varit fantastisk, tillslut blev allt bra även om det såg mörkt ut i torsdagskväll!

Min helg började klockan 0800 i fredas då jag for ut till flyget och påbörjade min resa mot västervik och tog mig först till Arland sedan vidare mot linköping och västervik. Och framme i Västervik var man klockan 4 i fredagsefterrmidag, då det inte fanns ett skit att göra där alls, så vi käkade. Kebab, riktig kebab, okey inte lika god som den i Göteborg men.
Och sedan satte jag mig och läste innan alla människor började komma.
Och jag tog mig inte till masslogin som kanske låg 1 km ifrån där vi var hela dagarna förrän vid 8 eftersom min ork hade runnit ur mig.
Och jag lovade mig själv att jag skulle lägga mig tidigt den kvällen eftersom jag var så pass trött, min icket då. Nej klockan halv 1 1 tog vi oss ifrån sstan till masslogin och somnade gjorde man klockan 2. Sedan vaknar man kl 4 avv att dom i rummet bredvid babblar och skrattar rätt högt, men så går det när man väljer den livliga avdelningen. och sen vaknar man vid 7.

Lördagen bestod av påverkanstorg nästan hela dagen, men efter att ha gått där i ca en timme så  gav jag upp och gick på stan ist sedan drog vi tillbaka till masslogin som på köpet bara för att vi hade gått dit inte var öppet så då satte vi oss utanför skolan och hade kul, eller hur det nu var men men.
Sedan tillbaka till stan, och ska jag vara ärlig finns det inte ett enda minne i min hjärna om vad jag gjorde då, det är bara som bort fluget känns det som.
Men på kvällen var det iaf festkväll som började 1900 och vi fick mat vid halv 8 kvart i 8. Och vi hade ätit klart alla 3 rätter om det var halv 11 eller 10.
Sedan partade vi på och dansade och folk tyckte min monster såg ut som en ölburk, hm.
Sedan drog vi oss till skolan och satte oss på nattcafeét och började diskutera med nå folk, vi diskuterade i säker 2 timmar, bara det att vi bytte ut personen vi diskuterade med 3 gånger, men fortfarande så avr det faktiskt intressant, sedan somnade man vi 3 och vaknade och trodde klockan var 0740. Men såklart var den 0640 sur man blir då :O (galen.

Och söndagen bestod av att sitta med dom från lulekåren på förhandlingarna som faktiskt(mot all förmodan) var riktigt roligt och intressant. Och okey det blev lite livliga diskussioner där ett tag och det blev lite kul där också¨. Som visas på bilden nedanför. Om en ounkt dom inte trodde skulle behandlas. För att det såg ut som att dom "satt ihop" som jag fattade det, det slutade med att dom gjorde massa enterslag och skrev så!
Några andra problem hanns också med bland annat när rösträknarna skulle räkna så delade dom upp lokalen, med det gick inte så bra, det slutade med att dom lade ett rep i mitten på salen för dom skulle kunna se dom 2 olika sidorna.
Det var faktiskt också rätt roligt. Och en massa annat hanns också med.
Sedan bar det ju som sagt av hemmåt med kustpilen(segt), många skratt där alltså, Tomten försvann, hm.
Sedan vidare med lokaltåget till västerås, då skulle alla roliga människor med tåget, guldvärt med lite sällskap alltså.
Mycket skratt där. "vill du ha mer choklad? Nej det är lugnt, jag har mina bollar. *Skratt, mycket skratt*, Ja dom också!" *skrattar* Och en massa annat kul. också. Och självklart blev tåget försenat också så trodde jag att jag skulle missa natttåget hem, men som tur var väntade det på oss.
Och väl på det tåget kunde jag för en gångskull andas ut ordentligt och bara ta det lugnt. Trevligt sällskap fick man också. Sedan vart det sängen vid 10, grymt trött jag var alltså, jag tänkte att jag skulle läsa, men inget blev det av det för jag hann somna innan jag äns plockat fram boken. Tröttheten bankade på mitt huvud, bokstavligen!
Sedan i lugn och ro kom jag hem vid 8 imorse och kunde andas ut och slappna av!


Ursäkta rörigheten på bilderna, orkar ni inte läsa igenom allt så är det som lugnt blir nog lite mycket tror jag!

Bild 1.Lördagmorgon innan allt som "började" dom fick sitta på golvet, dock var jag inte ombud, då! 2. samma sak dära! 3. JC bilen som finns i Västervik, kände mig tvungen att fota den! 4. Västervik, nere vid havet. 5. Var tvungen att ta kort på denna speciella mcdonalds skylt. 6. Scouterna som satt ute och åt! 7.Festkväll lördagen, folk från norrland! 8. Lulebor, i miss u<3 9.Usch på mig bara! 10. Det var detta jag snackade om förut! 11.(ska egentligen ligga före 10men orkar inte byta) lulebor igen<3. 12. same som 10. 13. Scouter i förhandlingslokaen! 14.lulebor igen xP 15. the tihing med snöret!
16, samma! 17. scouter<3 18. ordförande  och andra. 19. förhandligslokalen! 20.(ska ligga framför 23) SScK och förbunddstyrelsen. 21. Scouter på förbundsmöte i Västervik! 22. röstkort, jag blev ombud tillslut! 23. dom som jobbade med/under FM. 24. i Väntan på ksutpilen 25. jag bjuder på den. 26. folket<3 27 folket<3

Tack för en helt obeskrivligt underbar helg, och minnen för livet! Saknar er alla redan otroligt mycket! Tack säger jag bara! Det har varit en helt fantastiskt helg!


 
Ursäkta för röran tidigare i inlägget antar att inte så många orkar läsa ända hit, men det skiter jag i jag är på skrivar humör idag, fast jag egentligen borde gå och packa upp packa och sedan på fullaste alvar gå och lägga mig för jag är dyng trött faktiskt!
Och imorgon bär det av till lycksele på Läger, dock kommer jag då hem på onsdag, så det blir lagomt länge. Bo på hotell Lappland och så.

Min dag idag har varit underbar, tack<3! Bläddrade igenom alla mina bilder och klickade runt på datorn lite på förmiddan och sedan drog jag ner på stan och träffa sarah, kolla runt och jag hittade grymt mycket snygga kläder, synd bara att jag inte har nå pengar just nu annars hade jag lett köpt det!
Sedan drog jag hem åt medicin och drog upp till henne! Och sedan for jag hem vid 5.
Tack för en helt underbar dag<3
Hade jag inte vart med dig idag hade jag gjort något otroligt dumt, men skit samma om vad. Tack för en helt underbar dag iaf<3

Och nu sitter jag här inne i datarummet och borde egentligen gå och packa upp för att sedan packa igen, men min ork försvann och jag är påväg att somna! *Men nu måste jag ändå göra något vettigare än att göra detta blogginlägg mycket längre än vad det redan är. Btw finns det någon maxgräns på hur långr blogginlägg man får skriva? Tänkte man kan väl inte skriva hur långt som helst, eller?

Iaf, tack för idag Sarah<3

Kram<3

Kommentarer
Postat av: Linn

Haha roliga bilder xD

Postat av: Emma

kommer du inte ihåg ´vad vi heter xD :P

2009-02-04 @ 16:48:44
URL: http://jeanstwins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback