Återträff..

Är nu hemma från återträffen, och ja jo, det var väl roligt att träffa alla människor och så. Men det hade kunnat vara ett bättre upplägg på det hela. Men det fick duga iaf. Vi tittade på bilder fron konfan, vilket var rätt roligt, fick ju skratt alite iaf *ler*
Annars typ käkade vi kladdkaka och hade veckomässa, och pratade^_^ Jag är iaf, kankse inte "jättenöjd men det får duga".
 Så min dag har varit helt underbar måste jag säga.
Tack ni som gjort min dag underbar<3

Ska försöka bränna ut bildspelet åt Carola i veckan, får se hur det går. Om jag ens hittar någon skiva är ju frågan alltså, men jag får så lov att göra det. Annars får jag åka och köpa en. Men det får bli en annan dag, måste först försöka bränna ut alla mina bilder innan denna dator krachar och jag inte har några bilder kvar, för då skulle hela mitt liv kracha.
 Gud avd det där lät överdrivet, men det är faktiskt så...

Imorgon, har jag NO prov, får se hur det går med det. Lär ju kanske inte gå sådär jätte bra. Men jag hoppas på det bästa iaf(: Sedan blir det väl hem och packa, sedan ta en promenix med johanna kanske.
Lär bli en tidig kväll imrn ska ju vara på stan 0730 på lördag morgon(vadå sovmorgon) hehe.



Du är underbar, och bara din närvaro får mig att må bra och känna mig sedd. Du gör mig lycklig utan att du själv vet om det. Och ditt leende får mig att känna mig sedd. Bara att du pratar med mig får mig att må bra, och du får mig verkligen att växa med en decimeter varje gång jag pratar med dig.
Om jag bara fick en chans att prata med dig, skulle jag ta den chansen utan någon som helst tvekan alltså.
Du är en sådan som jag litar på utan tvekan. Och jag vet att du alltid finns där. Jag måste bara ta för mig. Och ta mig modet till att säga att jag behöver prata så vet jag att du finns där. Men jag vågar aldrig ta mig modet till att göra det.
 Men om jag inte gör det så vet jag att jag inte kommer kunna prata med någon heller.
Jag vet att du finns där när det är något, och jag kan snacka med dig så fort det är något. Och du stöttar mig, även om du kanske själv inte vet om det. Men så är det.
Du betyder otroligt mycket för mig ******<3


Miss you!!

Måste gå nu, ska fika, puss´n

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback