Make me love you

Hade ledarutvecklingssamtal med Cariina idag. Det gick faktiskt bra. Det var inte så drygt som jag hade trott. Och defentitivt inte lika "hemskt" som jag hade trott. Nu fick jag det att låta som om jag trodde att jag skulle tycka att det var hemskt och så var det inte, absolut inte. Men nä det gick faktiskt bra, tog inte så lång tid heller så det var bra=)
 
Var i stan hela dagen idag, hela dagen igår. Stan har liksom blivit mitt andra hem känns det som. Och alla verkar tycka att jag är där hela tiden också. Nej kanske jag borde ta och ängna min fritid åt något vettigt ist. Men jag vet inte vad.
Jag får hitta mig någon "hobby" eller vad man nu ska kalla det . Någon som har något förslag?

Helgen har varit slapp, mycket slapp faktiskt. Fredag såg jag på film med Alex innan jag skulle till farsan, såg Nattbuss 807 och den var verkligen inte ett dugg bra, tänkte bara så att ni vet. Men okey, den är baserad på en verklig händelse. Och det sjukaste är att sånt verkligen händer på riktigt aja.
Lördagen, var jag på stan hela dagen. Först mötte jag Alex, och var med han ett tag, innan vi joinade Adam, niko o nå kompisar till dom. Ända tills han total dissade och drog hem. Så då joinade jag dom. Drog till Marieberg, men jag pallade inte vara med dom där så jag drog tillbaka till stan och var med Carro och Max ett tag, satt nere på kajen och höll verkligen på att frysa ihjäl så vi drig till megazoone.
Aja fan vad jag svamlar på nu hänger säkerligen inte med i resonemanget längre så jag lägger ner den punkten nu...
Det där var iaf min helg:]





Vet du om att du är underbar? Och att jag verkligen litar på dig till 100%
Tack för att du finns, och att jag kan snacka med dig om det är något.
Utan dig skulle jag verkligen aldrig orka.
Du är ljuset som lyser upp min väg när det är som mörkast<3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback