Irene huss, I want more of it!

Jag har nyss suttit och sett på Irene Huss Glas djävulen, och jag måste säga att jag är helt uppslukad i dessa filmer just nu, det är inte klokt alltså. Dom är så sjukt bra, så nu blir det nog att hyra(?) hem dom resterdane (heter det så) som jag inte har sett. Lär ju ta ett tag med tanke på att det är 4 filmer, och dom är ju brymt bra också.
Angela Kovács som sepelar Irene Huss spelar ju så grymt bra i filmerna. Hon är en fantastiskt bra skådespelerska.
 Glasdjävulen var en film som jag verkligen tyckte var bra, tog iofs upp ett väldigt djupt ämne, och den är väldigt djup i sej, men sedan finns det ju dom stunder då man to m får skratta lite grann. Det är en film som jag starkt rekomenderar att ni ska se om ni funderar på att hyra någon/några filmer rekomenderar jag dom filmerna.
Gillar ni thrillers som te x Beck och Wallander så kommer ni nog gilla Irene Huss.

Jag, som måga andra har blivit helt huppslukad i dessa filmer. Och kan inte slita mig ifrån dom. Och tycker att dom är alldeles för korta. Och vill helst att dom ska fortsätta en timme till. Och jag kommer kunna se alla dessa filmer om och om igen, bara för att dom är så fruktansvärt bra. Oj oj oj. Lär bli många timmar framför TVn nu. 
Har nu sett Elddansaren och Glasdjävulen, endast fyra filmer kvar nu, Hello i want more! Men man kan inte få allt här i världen men men.

Irene Huss!, så grymt bra filmer det alltså (:



Bilder från Irene Huss Glasdjävulen. Måste se mer av dom filmerna!!!

Kvällen idag blev inte riktigt som planerat,  blev inte att fara till Diza som det var tänkt. Utan jag stannade som sagt hemma och såg på film med Mamma, Mathias och Maria, såg då Glasdjävulen som jag antar att ni alla redan fattat det. Och åt goodis :] och hade det bara allmänt bra(: Hemmakväll med familjen är aldrig helt fel alltså. Och snart hägrar sängen känner jag, känner mig ganska trött idag, vet inte vad det är men jag skulle kunna somna nu.
Helgen blir bara slepp, ska verkligen bara ta det lugnt kanske gå på stan eller något i den stilen och träffa nå kompisar kanske. Inget annat, så om det är någon som känner för att göra något under helgen, har ju dessutom lång helg, Så är det bara att ni hojtar (:

Långhelg ja, så var det ja. Vi är ju lediga på måndag, ibland tycker jag verkligen om skolan alltså. Skönt med en lång helg, att få vila ut sig på. Och jag lär behöva det. Skulle verkligen behöva sova ut ordentligt i helgen och bara ta det lugnt.
Typ bio, eller gå och fika med nå kompisar och bara ta det lugnt och få slappna av och tänka på något än skolan ett tag faktiskt.
Nästa vecka blir nice, ledig måndag torsdag har resterande av skolan friluftsdag och njag ska jobba sånt jag måste göra, teep plugga till prov osv på skolan blir ändå nice. sedan helgen blir det ske-å på utblidning och träffa A (<3).
Och massa annat skoj.
Nu skriker mor att der är dags att stänga av datorn. Måste nog göra det. Säng säng säng, sova sova !!!

Love is in the air! isn´t she beautiful?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback