nationella proven i svenska och gymnasievalet!!

Så förvirrad just nu bara, jag vet inget alls längre, det känns som om något saknas hos mig helt enkelt. Du är en del av mig och jag kan inte förneka det. Du är verkligen den bästa vän jag har och jag vill inte mista dig, det är det sista jag vill.
 Jag ville inte såra dig ville inte göra dig besviken för jag vill verkligen inte mista dig, mister jag dig mister jag en del av mig själv och det vill jag inte. Du är verkligen den bästa vän jag har, och jag vill verkligen att du ska veta det.
 Förlåt om jag vet idiotisk och självisk...

Jag har valt till gymnasiet nu iallafall, och lämnat in lappen, det känns otroligt skönt måste jag faktiskt säga att ha fått det gjort=). Men nog för att det känns som om jag ångrar mig men alltså aja, det kommer ju som sagt en omvalsperiod också.
 Imorgon är det svenska nationella, och jag kan inte påstå att jag är speciellt taggad på det helt ärligt, det känns egentligen bar jobbigt måste jag säga. Men okey det är rätt ksönt att jag får sitta själv, ok nästan själv, jag och en till ska sitta i ett rum, men det blir nog ändå bra skulle jag tro, men ärligt så har jag värsta ångesten över det där alltså, suck.  Aja, man får väl hoppas på det bästa iaf:)

 Dagen idag var segast ever, hade 3 lektioner mellan 8 och 11 sedan hade jag hål från 11 till 1420, jag kan med all min ärlighet inte påstå att det var speciellt roligt alltså, det var nog det segaste jag avrt med om någon gång men men.
 Nej nu tror jag att jag ska gå och spela lite Xbox med broshan :) KRamen<3


FÖRLÅT!!;_;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback