Allmänt sliten efter en kväll på fortet?

Det känns för närvarande som om jag håller på att drunkna i skolarbete fast samitigt inte, det är bara ganska mycket nu, som nästan är klart, och massa som jag knappt har börjat med som jag verkligen måste ta tag i nu alltså, det känns som om min skalle är överhettad.
 Jag har mitt SO arbete om Costa Rica som jag måste börja ta tag i på allvar nu eftersom det bara är nästa vecka jag har att jobba på innan vi ska börja redovisa, sedan är det hemkunskapen som nästan är klar, jag har engelska prov, också är det Nationella i svenska på tisdag, och det lär ju gå som det går hehe.
 Sedan är det säkert något mer också, men egentligen är det faktiskt inte spec mke om jag ska vara ärlig, för det mesta, förutom SOn är det bara as lite kvar på så.

Igår for jag iaf ner på stan och for på fortet med junis, igen efter att jag hade fått ett överdrivet stort utbrott på W i telefon. Och det kan DÖ,, jag är bokstavligen så less nu alltså! Men jag sket iaf i vad W sa och for dit iallafall.
 Och jag kan lova att när jag kom hem var jag verkligen överdrivet trött också. Och bom så somnade jag vid 11, men sov inte så bra som jag borde vaknade felra gånger. och när jag väl skulle gå upp så var jag ändå för trött. började 8, 20 i 8 gick jag upp och duschade, men jag måste pointera att jag faktiskt kom i tid till skolan iallafall!
Men nu ska jag dra mig ifrån datorn och sätta mig och se på TV med mormor, eftersom hon åker hem imrn,. jag åker till pappa, och mamma kommer hem på lördag:). Kramen

Skolan är jobbig ibland, och just nu drunknar jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback