Here comes the sun!?

Vars tog sommaren vägen?
jag orkar inte att det regnat ute så gott som hela dagen, det är sommarlov, men ingen sommar ute, jag får det verkligen inte att gå ihop alltså. Snart, alldeles snart bär det av till Göteborg(okey det är några veckor kvar men ändå!?) Jag är grymt taggad, och hoppas i alla fall på att det blir bra väder när vi är där. Ska bli skönt att få komma bort ett tag om jag ska vara ärlig, är så sjukt less på Umeå, så det finns verkligen inte. Allt annat känns bättre än Umeå nu faktiskt!
Men det är ju som det är. Jag vill bort, det erkänner jag. JAg vill bara bort från den här hålan. Bort någonstans, slippa det hära!

Aja, midsommar på fredag, kan vi få bra väder tills dess!? jag hoppas verkligen det i alla fall, men man vet ju aldrig det verkar då aldrig bli bra väder i den här stan heller? Någon på min sida?
Idag har jag hursom varit med Aggi, vi gjorde, inget alls om jag ska vara ärlig haha. Var på stan med Alex och Johan ett tag.
Och imorgon ska jag vara med jocke <3
På tal om något helt annat har jag bakat choklad muffins idag, och dom blev SJUKT goda, jag erkänner dom blev verkligen goda, inte för jag brukar tycka att något jag bakar blir gott så!

Jag är relativt trött, somnade 0240 inatt och gick upp 0600, HALLÅ? vaddå tillräckligt med nattsömn, vad är det, det verkar inte finnas i min värld måste jag säga. Haha, men jag var konstigt nog inte spec trött när jag gick upp...
 Men nu ska jag gå och se Cityakuten. Kramen<3


Hello sunshine! Saknar<33 "/



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback