tangentbord`?

GOd kväll! Jag är lite smått stressad för att hinna det jag ska innan jag ska logga ut från datorn, hade det inte varit för att mitt tangentbord dampat på mig och inte alls ville vara min vän hade detta inlägg funnits för länge sedan. MEn nu var det inte så!
 SÅ nu kommer inlägget istället!

Det är måndag och jag känner redan som om halva veckan har gått, det är sjukt. Men min dag blev ju inte riktigt som planerad, jag skulle på utbildning ikv, trodde jag men det blev inget och jag måste nog erkänna att det var ganska skönt ändå faktiskt! så jag har haft en slapp eftermiddag och en slapp kväll, det kan behövas måste jag säga!
Men jag ahr fått lika lite gjort ändå, suck!
 Jag hade hoppats att jag skulle orka göra något vettigt, men jag är helt död i kroppen känner jag och min säng skriker efter mig, jag hoppas det håller i sig tills jag ska sova bara. Har sovit så otroligt dåligt dom senaste dagarna och jag vet verkligen inte varför, suck. Ändring på det nu tycker jag!

Jag vet att jag inte var speciellt aktiv på bloggen dom senaste dagarna, men jag har inte haft någon ork i att enegagera mig i det! Jag har egentligen inte det nu heller om jag ska vara ärlig. Jag ska egentligen bara fixa en sak på Facebook sedan ska jag sätta mig och se på cityakuten! som redan varit hur länge som helst, jag skyller det på mitt tangentbord, det känndes som en väldigt dålig ursäkt om jag ska vara ärlig, men den får duga ändå!
nä nu måste jag sluta. Kramen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback