farväl peterpan

Hej och god eftermiddag! Jag har nyss käkat, och ska göra mig iordning för att cykla ner till stan och sedan ta mig vidare till Östra gymnasiet för att se på Farväl PeterPan, och jag har hört att den ska vara bra! Så då får jag hoppas på det också!
Det känns skönt att det äntligen är helg igen, och den här veckan har gått så otroligt fort så jag har nog inte hunnit med om jag ska vara riktigt ärlig, men ändå har jag hunnit med att göra en massa saker, och det känns skönt att jag verkligen har fått något gjort istället för att bara dega bort hela kvällarna!
Nästa vecka blir en ganska fullspäckad vecka det med som det ser ut nu! Men det är ganska lugnt ändå!
Ska typ på Bio med Sandra på Torsdag, det blir nice!

Igår fixade jag
Emmas bloggdesign, men den är inte klar ännu, men jag började men har ganska mycket kvar på den ändå om jag ska vara ärlig, det är bara orken som tar emot mig just nu, och tiden, men jag har börjat och det ger mig orken att fortsätta också, det jobbigaste är bara innan man har börjat! Men nu är det i alla fall en början, sedan hur det utvecklas vet jag inte!

Idag var det Engelsa nationella Hör och läs, jag vet inte om jag ska tycka att det gick bra eller om det gick dåligt, jag har nog ingen direkt uppfattning på det om jag ska vara ärlig. Men jag hoppas på det bästa så får jag se hur det gick sen!
nu ska jag i alla fall dra mig och göra mig i ordning och sedan gå ut till bussen! Kram<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback