Fredag, engelska plugg

Har slutat för veckan nu men sitter kvar på skolan med Malin och pluggar engelska, men det är faktiskt ganska skönt att göra det, det känns så mycket lättare att plugga på skolan än att åka hem och plugga, känns som man tappat motivationen när man åker hem. I skolan är man som redan inne i det tänket, och det är lättare att fortsätta där än att fortsätta hemma.
¨Vi har typ engelska test på tisdag, så det är lika bra att plugga till det nu. Ska nog kanske plugga till Mediekunskapen sen också, det känns skönt att göra bort det nu så slipper ajg sitta med det i helgen och göra det. Även om det skulle vara skönt att åka hem nu såklart.

Just nu har vi fastnat lite på sista uppgiften på kapitlet, så vi sitter typ och väntar på att sofie ska komma, nog för att vi inte har en aning om hon har lektion eller om hon kanske är på lunch. Eller så kanske hon sitter på distansen, men isåfall borde hon vara inne på msn, men det är hon inte, så jag vet inte. Vi kanske får sitta här tills imorgon, nä jag skoja bara. Ett tag, vet inte hur bussarna går till tan heller, men ska inte vänta allt för länge ändå.

Ska hinna hem och hämta posten, och plattången också. Men det hinner jag nog. Mamma slutar halv 3 men innan det bör jag ju ha hunnit hem, verkligen.
Jag ska i alla fall komma ihåg att ta med mig mediekunskapen hem idag eftersom jag glömde det igår haha. Om jag nu inte sätter mig och gör det nu alltså, men funderar på att ta med mig det ändå.
Min väska kommer vara öferfylld med skolböcker när jag ska hem.
Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och hämta Mediekunskapen. Kramen<3



Engelskaboken


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback