Tisdag, life goes on

Nee, jag orkar inte, jag orkar verkligen inte alltså, det är inte som det ska vara, det är inte som det borde vara men det är så ändå och sånt får man bara lära sig att leva med.

Nu har vi bott här ute i 5 månader, jag vet inte om jag börjar bli less och vill flytta hem igen. På något sätt känns det väll rätt skönt att bo här ändå, men jag är väligt väldigt låst till att göra saker, jag måste anpassa mig till bussar, kliva upp tidigt och när folk frågar en på kvällen om jag vill vara med dom så kan jag ju inte hur mycket jäg än vill så kan jag ju inte.
Visst kan jag sakna det där att ha nära till allt hemma och jag vet inte vad som överväger, jag kan inte bestämma mig för om jag vill flytta hem eller om jag vill stanna kvar här. Det blev en lång sommar kan man ju minst sagt säga i alla fall. Vad överväger, hur ska man göra, vill jag flytta hem eller inte. Samtidigt så är det väldigt skönt att bo här, just det där fridfulla, det är lugnt och tyst, det är faktiskt väldigt skönt måste jag säga.
Jag kan inte rigtigt bestämma mig för hur jag ska göra, och det är ju inte precis så att någon kan bestämma åt mig heller....

Påtal om något helt annat så borde jag rensa min dator, cookis för den delen också. Har använt 28 GB, och vi har ju inte haft datorn sådär våldsamt länge, 1,5 månad snart kanske. Okey nu är det ju så att 5GB av dom är bilder från Norrbyskär så tar jag bort dom blir det ju rätt mket skillnad ändå. Men allt annat joks (vad skriver man, stavas det så?), vad ska jag med det till, te x alla bilder jag sparar bara för att lägga ut här, dom kan jag ju som ta bort när jag har laddat upp dom. Alla dokument som jag bara suttit och tomskrivit som engentligen inte är något att ha. Så ni kanske förstår hur mycket skräp jag verkligen har på datorn xD
Men det får bli en annan dag, nu ska jag sova. Kramen<3


Rensa datorn vore inte en så dålig idé :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback