Fredag, lov & plugg

Jag insåg just att jag inte har bloggat något idag, jag ber om ursäkt för kass uppdatering, igår också.Men idag har jag faktiskt inte haft någon ork alls att blogg, och jag har för den delen inte haft tid till det heller om jag ska vara riktigt ärlig. Jag gick upp som igår, dvs 06:15 för att sedan ta bussen in till umeå kvart i 7, för att ta kvart i 8 bussen till skolan, till saken hör den att jag faktiskt fick lov redan kvart i 10 igår morse, men igår satt jag kvar för elevrådsmöte och idrottsplugg. Idag insåg jag att jag behövde vara på skolan för att plugga, jag hade en massa plugg som jag var tvungen att göra, men tro inte att jag är klar för den delen. Jag satt på skolan från 8 till 20 i 3, började kanske jobba med skolarbete vid halv 9 kvart i 9 kanske, och jag har ändå fått GRYMT mycket gjort så det är skönt, känner ändå att jag kan känna mig lite avbelastad under lovet då, iofs har jag dom drygaste arbetena kvar att göra, dvs 3 engelska uppgifter (egentligen 2 för den ena är jag så gott som klar med kan man säga, jag behöver bara finslipa det lite faktiskt), sedan tror jag det är något i svenskan, är inte säker också har jag kvar att skriva om konstnären som gjort bilden som jag har gjort en parafras på. Påtal om den så var det lite kul idag när jag frågade Tina om konstnären, så försökte hon komma på vem det var, och sa¨något kill namn, minns inte vad men, jag sa i alla fall att jag trodde det var en kvinna som målat den och hon var helt säker på att det inte var det för kvinnor typ inte fick måla på den tiden, det visade sig sen att det faktiskt var en kvinna =).
MEn okey slut tjatat om vad jag inte har gjort, vi kan säga vad jag har gjort ist, då känns det mket mket bättre. Jag hann fixa till min debattartikel, fixa nyketsartikeln, skriva klart idrotten och lämna in dom uppgifterna, sedan hann jag även göra om hela min parafras, leta nya bilder att använda som bakgrund på flickr vilket inte var det lättaste då nästan alla jag hittade som var något att ha hade dom tagit copyright på, men tillslut så hittade jag faktiskt en, och fixa med färger, så det var de som tog längst tid av allt men aa, nu är det bara att skriva om den där konstnären jag ska göra där. Tina pushade på mig att det verkligen var viktigt att jag gjorde det eftersom det här är en kort kurs(estetiskverksamhet) och bara räcker fram till jul typ,. Men vad tror hon om mig :O. ?
Men nu ska jag faktiskt avrunda detta inlägg så jag hinner publicera det innan det blir lördag, som för övrigt är FN-dagen för er som inte viste det..
Kramen<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback