Tisdag, estetiskverksamhet, nej tack!

Okey, nu ska Amanda inte vara tjatig här. Jag ska heller inte klaga, men mest konstatera att Estetiskverksamhet känns jobbigt just nu, bara för att jag inte förstod uppgiften, och nu ligger efter, jag skulle plugga men jag kom inte mycket längre än till tanken, det är inte för att jag tycker det är tråkigt, för det tycker jag verkligen inte alltså. Men när man väl hamnat efter och inte riktigt förstår uppgiften. Sedan var det ju just det där att jag skulle komma ihåg att jag s´ka göra det också, det är verkligen inte min starka sida. Det är ens vag punkt jag har och det vet jag, det är något som jag måste öva på. Men jag rår faktiskt inte för det själv.
Men nu har jag verklgien(!) intalat mig själv att jag ska göra den uppgiften så jag är klar imorgon när vi har estetiskverksamhet som sista lektion. Jag har ju ganska gott om tid på mig att göra det faktiskt. Får börja läsa igeom det när jag sitter på bussen påväg in till stan imorgon.
Ska ju åka buss imorgon, blir segt, bussen går 0645 om jag inte minns helt fel. Det blir att stiga upp ännu tidigare för att hinna göra det jag ska, men sånt är livet. Mamma ska till Luleå imorgon ¨så då kan jag inte åka med henne för hon skulle bli hämtad här men aa.

Men med tanke på att jag ska upp lite tidigare än vanligt så ska jag släcka datorn nu och sova. Kanske läsa igenom nå sidor till Mediekunskapen, jag kommer kunna det där som ett rinnade vatten, när någon väcker mig i sömnen, kanske inte riktigt men det känns nästan som det. Det är bara föra tt jag tycker det är otroligt roligt.
Så nu avsluta jag detta inlägg, eller ja denna dag. Kramen<3



Inte riktigt bored men det känns bara jobbit att ta tag i det nu!


Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida:
http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-10-06 @ 23:02:19
URL: http://idabom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback