Tisdag, flickan som lekte med elden

Nu är jag hemma, eller ja jag har vart hemma kanske 45-50minuter, är sjukligt trött och ska faktiskt sova när jag skrivit detta inlägg klart, och idag menar jag det verkligen också. Är sä fruktansvärt trött så  det finns egentligen itne ord för det, jag har varit trött hela dagen och det blir som bara värre och värre känns det som, men jag vet inte. Det känns som någon slags sjukdom kryper in och tar över mig, men jag sla göra allt i världen för att hålla den borta, jag vill inte vara sjuk. Jag ska typ(!) lova mig själv att bara vara hemma från skolan när jag är så sjuk att jag knappt orkar ta mig ur sänger eller så, ni vet hur jag menar, jag kommer itne vara ehmma för att jag mår lite dåligt, tror jag...

Min dag har varit vädigt fin trots min trött het. Dagen började med idrott, det vet ni dock redan. SEdan enegelska där vi börjat med något grupparbete, min grupp har Canada, känns segt. Sedan mediekunskap med Kajsa=). Vi fick provsmaka Cola. Till saken hör den att förra lektionen fick vi rösta på vilken cola vi tyckte var godast osv. SEdan varför man köpte en viss sort mer än ändra, påverkan och så ni vet. Så vi fick provsmaka olika color idag, hon hade alltså klistrat över etiketen på flaskan. Så skulle vi gissa. Men det var verkligen inte så lätte måste jag säga. Men jag hade 2 rätt av 3 möjliga. Sedan stannade jag, Malin och häggen kvar ett tag, och var sjukt speedade, hämtade en kamera så vi har bild bevis, eller ja. Bilder kommer senare.
Sedan så avslutade jag kvällen med att gå på Bio med Sandra och se flickan som lekte med elden. Jag måste verkligen säga att det var en grymt bra film och jag rekomenderar er verkligen att se den, om ni har sett den första, män som hatar kvinnor alltså. För den här var verkligen jätte bra också.

Imorgon är det onsdag, segaste dagen på hela veckan, börjar med medieproduktion och sedan flyter det bara på. Sedan blir det nog plugg imorgonkväll skulle jag tro, ska försöka göra bort idrotten som jag fortfarande inte börjat med, eller så väntar jag med den tills på måndag och gör det då. Vi får se.
Annars blir det att göra engelskan, Sevärdheter i Canada, hm det obrde inte vara så svårt egentligen...
Men nu ska jag avrunda, min dator håller på att dö, pga lite batteri kvar också. Så kramen<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback