Onsdag, medieproduktion

Nu är det cirka 4 timmar kvar tills jag och Lisa ska färga håret. Men jag har inte så mycket att säga om det som jag inte redan har sagt faktiskt.
Vi har nyss haft medieproduktion, och vi ska ha matte om 10 minuter. Vi har börjat skriva ett personporträtt om oss själva, som ska täcka ett uppslag, men då ska det även vara bilder men. Det går inte allt för bra för mig, det känns så konstigt att skriva om sig själv, det känns som man framhäver sig själv för att verka så bra som det bara går att bli. Och det är ju inte så tanken är, men det blir så ändå. Jag har börjat i alla fall, och tror att jag har skrivit cirka, 250 ord, så jag har kommit en bit på vägen i alla fall. Men ska nog fortsätta skriva sen. Jag vill ju bli klar så fort som möjligt. Vi ska alltså göra det i Indesign, men det är så svårt att veta hur mycket text som täcker ett uppslag, och då det ska vara med bilder, men jag vet inte vilka bilder jag ska använda, men det är bara att pröva sig fram.

Påtal om färgningen, så har jag ju massa sår i hårbottnen, igen, jag kan inte sluta klösa bort dom heller, men nu har jag kvar sårskorporna på alla utom en, som jag inte vet ur den lossnade, typ när jag borstade håret eller något i den stilen, så jag hoppas att det går bra andå.

Men nu börjar jag om 3 min så jag ska hämta matteboken. Skriver mer sen. Kramen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback