Sunday, and so tired

Det är helt sick hur trött jag är, vill bara lägga mig och sova nu på stört, men jag kan inte gå och lägga mig innan 9 liksom. Aja, jag kommer garanterat piggna till snart, eller i alla fall när jag har tänkt gå och lägga mig, så är det alltid. Det är ju ganska typiskt faktiskt, att när man är trött och ska lägga sig så blir man pigg igen. Aja.
 Min söndag har varit ganska trist faktiskt, har inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig. Först kom Morfar och Mona hit, vi fikade och så. Sedan när dom hade åkt kom Sandra och Claire hit, för dom skulle ju hämta Cassie. Så då fikade vi igen. Det är ungefär det jag har gjort idag om jag ska vara ärlig, inga kraftansträngingar alltså.
Det kan nog vara därför jag är så fruktansvärt trött. Så jag ska försöka aktivera mig snart så jag inte faller ihop.

Imorgon är det ju somsagt måndag och en ny vecka, nya möjligheter, ja ni förstår vad jag menar i alla fall. Jag ska till tandläkarn kvart i 9 imorgon, vilket betyder att jag blir sen till skolan. Och jag skulle säga till anneli förra veckan, men glömde bort det först, när jag väl skulle säga till henne, tror ni att hon var där!? nej så klart att hon inte var, suck vad less jag bli. Så jag lär väll få ogiltig frånvaro typ, men aja. Finns väll inte mer att göra åt den saken i alla fall.
 Ja som sagt ny vecka, ny förhoppning på att få datorn, men aja. Vi får hoppas så gott vi kan på att vi får dom, men ska jag vara ärlig hoppas jag inget längre, och tror inget heller. Tar till mottot "only time can say" och det får jag verkligen tänka på. Aja.
Vad mer händer imorgon, juste jag ska ju börja i kör, så jag ska dit imorgon, ska faktiskt bli kul. Kör på Maria kyrkan. Ska bli roligt, har ju funderat på det ett tag nu, men nu har jag verkligen satt fyr i det, så det ska bli intressant=) Hoppas det blir bra.

Annars i veckan då, händer inte så mycket. Har Lindigrupp på Torsdag, innan vi har uppehåll i 2 veckor, kommer kännas rätt konstigt tror jag. Fast jag är rätt säker på att dom två veckorna kommer gå jätte snabbt, så. Annars händer inte så mycket i veckan. Ska och fika på Fredag med Carina, ska bli kul=)
Annars får jag väll se vad som händer, har ju massa skolarbeten(säkerligen) som måste göras också, så det lär ju bli det också.

Nä men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg och sätta mig och se på film, om jag inte somnar alltså, risken är ganska stor. Så kramen<3 Skriver nog imrn<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback