Wierd

Hellu, har inte varit så pepp på att blogga idag faktiskt.  Min mor befinner sig just nu på min skola på föräldra möte och jag befinner mig hos Tim i bågenhuset, högst upp, sjuk utsikt, man aja nog om det faktiskt.
Så well vad har hänt idag dårå, inte så mycket med andra ord. Har haft medieproduktion, matte, svenska och Estetiskverksamhet och ja jag har sjukt tråkigt, vi somnade typ på estetiskaverksamheten idag, så det var inte så roligt med andra ord.
Jag ahr egentligen inget att säga idag faktiskt, eller ja inte så mycket i alla fall- Nu sitter dom i alla fall och spelar stepmania. Eller ja nu har vi varit och hadnlat, typ chokladfingrar, choklad, mackor och mjukost haha. Snart börjar i alla fall IDOL som är från Umeå idag, men  kan inte se det nu, så jag får se det när jag kommer hem ikväll eller något i den stilen, men.
Har fortfarande inget att säga faktiskt, så jag känner att det är bara blir mer och mer oseriöst inlägg. Så jag ska ta och avrunda nu. Har itne så mycket batteri kvar heller så
 
Skriver mer imrn, kramen<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker synd om oss som var hemma hos tim! =o


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback