270410 this is life

Tänker så mycket inte bli sjuk bara så att ni vet det! Det verkar som att var och varannan person som var på DSSen i helgen har blivit sjuka, det känns ju inte så särskilt bra, det är status efter status på FB man ser att folk är sjuka. Jag undrar mer vad det är för sjukdom? Men egentligen är det ju inte så särskilt konstigt egentigen med tanke på att man lever ganska tätt inpå varandra under de dagarna. Men sånt är livet som UNFare faktiskt, det är sånt som man får ta. Och med ärlighet till 100% så säger jag att det är så mycket värt det fakitkst..

Livet som UNFare är inte alltid det simplaste kanske. men det är så underbart att det är inte sant. Jag ska skriva ett inlägg om UNF imorgon, det bestämde jag mig just för.
Jag har förövrigt anmält mig till Summer Camp nu, det kommer bli great! Och med det insåg jag att det blir mitt 5e sommar läger(eller vad jag nu ska säga), förbundsarrangemang. Öckerö 06, Uppsala 07, Summercamp 08 också Kongressen i Göteborg 09. Nu taggar vi Summer Camp 2010! Årets grymmaste arrangemang(jaja, utöver Brännbollsyran då, men det hade ni redan fattat). Så om ni inte redan har anmält er till Summer Camp så gör det redan idag på
Summer camp

Sedan glömmer ni väl inte bort att anmäla er till Brännbollsyran heller? Jag hoppas att alla UNFare kommer dit, och att ni verkligen peppar andra att komma också. Och så länge ska jag sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback