060810 Lät du henne komma närmre

Jag är stressad, väldigt stressad. Jag vet att det är sommarlov och jag inte borde vara stressad, men jag är det ändå. För vi måste skriva klart artikeln till våra gårdas tidning och jag har knappt börjat, och den måste vara klar om 11 dagar, helst innan, och jag åker bort om 8 dagar, och jag vill inte spendera mina dagar med att sitta inne vid datorn och skriva, även om jag vet att jag borde göra det.
Men nu har jag bestämt mig för att jag ska skriva imorgon kväll, eller ja jag ska sträva efter att göra det, måste ju bli klar någon gång, sedan måste jag välja ut bilder också! Det kan faktiskt nästan vara jobbigare än att skriva på själva artikeln skulle jag tro!!

Jag är väldigt trött och ska alldeles strax lägga mig och läsa en irene huss bok, som jag började läsa idag(igår), läste ca 100 sidor, och den är verkligen hur bra som helst, jag verkligen älskar den! jag älskar alla Irene Huss filmer, och peppar om 6 nya filmerna som kommer att komma! HAr ju redan sett alla dom andra så, men jag måste säga att den här boken är fruktansvärt bra!

En annan sak innan jag ska lägga mig är att min kortläsare på datorn strejkar och inte fungerar, så jag måste alltså koppla in kameran när jag ska ladda över bilder, vilket jag anser är en aning frustrerande faktiskt! Men men sånt är livet antar jag.
Men nu är det faktiskt dags för mig att stänga ner datorn. Orkar inte blogga så mycket nu, har bestämt mig för att inte sitta vid datorn på dagarna om det är fint väder, det höll idag i alla fall!
Men godnatt på er!

Vivi, Simon, Mårten, Kristina och Malin, ni är GRYMT saknade!
Det var den absolut bästa veckan på hela sommarlovet!
Det går inte att beskriva hur underbart det verkligen var!
Hade så gärna gjort om det med er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback