081310 FÖRKYLNING!!!

Jag är sjuk, fy fan!!! Jag menar jag MÅSTE bli frisk tills imorgon, vilket jag hoppas för allt i hela denna värld att jag blir! För jag vill verkligen, verkligen inte vara sjuk när jag åker utomlands! Suck säger jag bara.
Jag gör allt(!) jag kan för att kurera denna förbannade förkylning och har gjort det sedan igår, tror ni att något av det har hjälpt? I så fall kan jag tala om för er att inget, absolut inget verkar ha hjälpt, vilket enligt mig är ganska frustrerande.

Jag har, gruglat med saltvatten flera gånger. Druckit té med honung i flera gånger, ätit apelsin, druckit apelsin juice, sovit(!) druckit kan jang och ätit strepsils. Vad  mer kan jag göra liksom? Så i min värld känns det som = DÖD ÅT DENNA FÖRBANNADE JÄVLA FÖRKYLNING!!!!!!

Jag hade ju kunnat vara sjuk förra veckan eller vad som helst, eftersom jag hållit mig frisk hela sommaren! Ja, bara lite små förkylningar som aldrig riktigt brutit ut. också nu blir jag sjuk 2 jävla dagar innan jag ska åka utomlands. Det gör mig fruktansvärt förbannad om jag ska vara ärlig. Så vekrar jag vara på dåligt humör så är det som sagt därför. och ta det inte personligt då!!



Hur som helst så åker vi ju imorgon... blir en fruktansvärt lång dag imorgon, upp 05:30 eller något i den stilen. Då blir det ungefär att göra sig i ordning, kolla att jag packat allt och sedan åka för att hämta upp mormor och sedan åker vi mot Arlanda. 17:30(tror jag det var) imorgon går i alla fall flyget till Tunisien och sedan landar vi på Arlanda igen den 22a kl 02:25. Tidpunkten kanske inte riktigt var den roligaste men... Så jag är tillbaka i Umeå den 22a. Och jag lär nog inte blogga något alls under resan, så jag skriver när jag kommer hem!

Nu ska jag fortsätta kurera mig på något vänster, kanske genom att sova!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback