082410 gymkort!?

Inte för att skryta men jag har fått en "normal" dygnsrytm igen!

Jag vet inte varför jag började mitt inlägg sådär faktiskt, jag hade nog inget vettigare att säga faktiskt men det är väl inget ovanligt för att vara jag kanske. Hur som helst så började ju skolan idag, som jag sa igår. Dagen var inte särskilt lång, tror vi gick en timme eller något sånt dumt, med andra ord en sjukt ovärd dag enligt mig.
Fick våra skåp och våra scheman ungerfär. Morgondagen lär väl se en aning annorlunda ut, tydligen ska vi ha APU information(igen, vi hade det förra terminen också). Sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra mer imorgon.

Vi har förresten bytt matleverantör på skolan, ja alltså de som serverar lunchen. Men dom hade inte vett att säga vem det var nu, det är väl bara att hoppas på det bästa. Jag vet egentligen inte om det kan bi mycket sämre än vad det var ifjol, men man ska som sagt aldrig säga aldrig. Hoppas på att det blir bättre i alla fall.

Hur som så gick jag, Häggen och Malin på USM efter skolan för att kolla priserna på gymkort där, och det lutar nog åt att jag köper ett gymkort där i höst, kommer nog bli bra tror jag. Men nu är det faktiskt dags för mig att sova.
Kramen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback