121510

Jag lever, jag lovar! Jag har bara alldeles för lite tid över just nu. Det är lite kaos, och jag vet inte om jag hinner med allt jag måste göra. Jag är dock nästan klar med alla mina rester, har 3 bilder kvar att fota, och jag lovade Tina att jag skulle lämna in dem ikväll, så hade tänkt lämna in dom jag tagit, men då är bilderna förstora fast jag har komprimerat dem, så det kändes ju inte särskilt roligt alltså. Ska i alla fall prata med henne imorgon.
Jag trodde nämligen jag skulle ha mer tid på mig ikväll, men var inte hemma förräns vid 8 ikväll, så hade inte alls så lång tid som jag önskat på mig, men effektiv var jag ändå tycker jag.

Hur som helst så har min dag varit awesome(ja, i alla fall större delen av den), blev lite förbanad/besviken imorse, men orkade efter att jag pratat med Tina inte bry mig längre. Så jag tog tag i redigeringen, och guess what? I'M DONE! YES, jag kände hur otroligt glad jag blev när jag gjorde klart sista låten i spexet, finns inte ord som kan bekriva det alltså. Sedan förra Tisdagen har jag alltså hållt på. Det enda vi har kvar nu är exporteringen, som vi börjat med, sedan att lägga ihop alla olika delarna, och det lär vara lite piller göra men, inget jämfört med de här.

Så om ni undrar varför jag inte bloggat i veckan så har ni svaret här ovanför, och i helgen orkade jag verkligen inte, så då fick det bli så.
Ang de rubrikerna, så imorgon lär ni få den andra. Nu ska jag sova. Godnatt!!



Kommentarer
Postat av: Vicky

Men dräggel på din bild <3 :c jag vill också vara bra på fota -.-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback