240110 sick :(

Sitter hemma och sjukar mig. Fryser och svettas om vartannat, har ont i huvudet och för att inte tala om min hals som jag för närvarande önskar var någon annans hals. Och på köpet av mitt halsont mår jag även illa. Jo jag gör det, när jag har ont i halsen mår jag illa. Jag försöker intala mig själv att jag inte är sju, för jag har varken tid eller ork till att vara sjuk. Med andra ord har jag alldeles för mycket att göra för att vara sjuk.

Helgen har i alla fall varit awesome även om jag inte varit så våldsamt pigg. segade i lördags innan jag vid 3 tiden åkte in till stan och träffade jocke och palt ett tag innan jag gick för att möta upp Vivi. Det var tänkt att vi skulle fika men så blev det inte, istället åt vi på maxim och hade väldigt trevligt. Sen drog jag hem och hämtade mina saker och drog sedan tillbaka in till stan för att umgås med massa folk i en väldigt kort stund då jag avr alldeles för trött föra tt vara kvar och åkte sedan vidare till Sandra.
Imorse kände jag mig trotsallt pigg och drog mig till stan vid 10 tiden, segade på donkan i 20 min då jag trodde stan öppnade 11 och smsade vivi och sa det. sen satte jag mig och väntade på henne i hotell foajén. När vi väl kommit till stan insåg vi att dom inte öppnade förrän 12. Men vi satt och pratade och hade allmänt trevligt.
Åkte sedan hem vid 1 tiden och var bokstavligen död, vilket jag fortfarande är.
Det enda jag väntar på nu är att vi ska börja vårat msn-möte sedan ska jag nog ta mig en kopp té och sedan sova. Känns som om jag verkligen skulle behöva det. Ska se till att vara frisk imorgon.
Nu verkar folk ha loggat in på msn så nu avrundar jag.kramen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback