270110 té<3

Sitter och dricker té just nu, och inte vilket té som helst heller, utan mitt absoluta favorit té green tea tchae orient som är HUR gott som helst, men för närvarande har jag endast en tépåste kvar och det är inte det lättaste téet att få tag i om man säger så alltså. Fast nu när jag googlade det hittade jag en site som säljer det, jag blev verkligen överlycklig för att jag inte har hittat det någon annanstans, utan jag typ tar té när jag vart i göteborg som jag tänkt dricka då men det blir aldrig. Men nu ska jag prata med min mor efter hon haft besök om vi skulle kunna beställa lite té åt mig, fast det tror jag faktiskt inte... Men det var inte så dyrt ändå. 25x1,3g kostar 19.50kr och 6x25x1,3g kostar 117kr. Men annars får jag nog faktiskt betala själv tror jag.
Nu är min andre tékopp snart slut men nu har jag använt denna tépåste två gånger så det lär ju inte gå en gång till haha.

Pratar med Emmeli, Tony och Teodor på skype just nu fast det har jag gjort i kanske 2 och en halv timme, dock är allt annat folk jätte osociala och dissar skype ikv men thats life antar jag. 

Vi fick sluta tidigare idag eller rättare sagt blev vi utkörda eftersom det var klass två varning idag. Jag tyckte att det var lite halvmesigt först. Jag Malin O och Daniel stannade i alla fall kvar på skolan och ja vad gjorde vi, vi typ sov, eller jag sov i alla fall, vilket var otroligt skönt. Stannade väll på skolan till 4 sedan fick jag och Daniel skjuts av Kajsa in till stan, vilket för den delen tog nästan en halvtimme men det var KAOS och det var hur mycket kö som helst. 

Seriöst det har tagit mig flera timmar att skriva det här så nu avslutar jag helt enkelt. KRamen<3




Kommentarer
Postat av: Linda

Du om jag inte såg helt fel så kan dom ha det där teet på willys! dom har jätte mycket olika te sorter så kolla där :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback