070310

Jag lever faktiskt, jag är bara lite upptagen av mig nu när Emmeli är här eftersom det inte är så ofta man får f´träffa henne så måste man hinner umgås mycket med henne innan hon åker. Det verkligen SUGER verkligen att Sverige är ett så avlångt land och att allt ska vara så förbannat långt bort hela tiden! Om Sverige bara kunde krympa och dra ihop sig lite så det blev lite mindre avstånd mellan allt, tänk så mycket enklare det skulle vara!
hur som helst så har jag vart med folket på stan idag och det var faktiskt riktigt trevligt måste jag säga. Annars har jag faktiskt inte gjort något, borde ha gjort en massa saker, men ni vet hur jag är, kommer oftast inte längre än tanken faktiskt.

Däremot blir det en massa att göra imorgon istället. Ska packa allt som jag ska ha med mig när jag åker till bygdsiljum imorgon. Jag har inte alls börjat packa. Snacka om att vara ute i sista sekund? Packa samma dag som jag ska åka. Vilken planering jag har? Dock kan jag säga att jag faktiskt bestämde mig för att åka idag!!
Men det kommer bli kul att äntligen få åka slalom, längtar veerkligen hur mycket som helst alltså!

Åker som sagt imorgon eftermiddag och kommer hem på torsdag kväll/eftermiddag så jag vet inte hur mycket bloggande det blir, eller om det ens finns internet där. Men datorn ska med för hursom msåte jag plugga. Och jag kommer ha med mig TPkabel, för om det inte finns trådlöst kanske det finns vanligt?

Nu ska jag fortsätta kalkylera av den bilden som jag hållt på med i flera timmar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback