160310

Ska plåga mig själv att vara kvar på skolan idag bara för att jag verkligen inte tänker få någon frånvaro den här veckan, jo jag lär få frånvaro på idrotten ändå, men utöver den för jag orkade verkligen inte vara med. Jag är så fruktansvärt trött och vill egentligen vara sova just nu. HAde sjukt svårt att somna inatt och jag vet verkligen inte varför.  Men trött är jag så fruktansvärt.
Men ska göra mitt bästa ändå, mer än så kan jag faktiskt inte göra. HAr i alla fall hål till 11:40 just nu. Och jag blir mer och mer taggad på att åka hem hela tiden, men jag har ju ingen anledning att åka hem direkt, jag menar jag är faktiskt bara trött och det är ingen anledning att åka hem, och det är faktiskt självförvållat att jag är trött, så är huvudet dumt får kroppen lida, brukar det inte heta så?

Pratade nyss med Sara, och sjukt avis jag blev på henne nu alltså. Hon åker till England på typ Torsdag och kommer hem nästa Onsdag. Hur orättvist är liksom inte det. Sjukt orättvist, jag vill liksom åka till england.

Men nu ska jag faktiskt försöka göra något vettigt, dock vet jag inte vad men.
Kramen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback