220310 naturkunskap?

Suck, har naturkunskap om en halvtimme, och jag är verkligen inte ett dugg taggad på det alltså! Naturkunskap är verkligen inte roligt, och det är det ämne som jag är absolut sämst i också. Men det är abra att plåga sig igenom det. Ska prata med henne om jag får göra omproven som jag har nästa vecka eftersom jag vill ha dom gjorda så jag inte hamnar efter ännu mer. Jag borde egentligen tycka att naturkunskap är ganska roligt så jag förstår inte varför jag inte gör det.. Men that´s life. Vi kan inte tycka om allt här i världen.

Och påtal om något helt annat så har jag förbannat ont i min axel för att jag suttit i sängen med datorn och det mår mina axlar inte särskilt bra utav, så när jag kommer hem ikväll så ska jag städa mitt skrivbord så jag kan bröja sitta där igen så jag inte får ännu ondare i axlarna, men det är väl som man säger "Är huvudet dumt får kroppen lida" och det är verkligen sant!

Nu är det bara fyra dagar kvar till DÅMet kommer verkligen att bli superroligt alltså! Och jag har just bokat upp ännu mer av veckan. Ska äta middag på kyrkan på onsdag. Missade först samtalet från Linda, ringde upp sedan laggade min telefon och den la på av sig själv.

Aja, nu ska jag sluta skriva så förbanant mycket som ändå ingen orkar läsa!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback