230310 why!?

Amanda slutar snart, det ska bli så förbannat skönt om jag är ärlig, jag är verkligen fruktansvärt less nu. Den här dagen har gått så otroligt segt så det är inte sannt. Jag vet ju verkligen vad det beror på, och det är något positivt. Jag längtar, längtar, längtar och åter igen längtar. Jag vill bara att tiden ska gå så att det blir onsdag någon gång.
I eftermiddag ska jag och Tove Baka kladdkaka(Y) på kontoret, kommer bli awesome tror jag. Sedan får vi se, jag ska i alla fall hem och äta sedan tror jag att jag och mamma ska upp och ta kort på Ersboda till mitt IDkort. Så segt.
Och kanske gå på kappahl också, men jag får se.
Just nu hålle rmitt huvud bokstavligen på att sprängas pg a att dom skriker som satan ute i uppehålls rummet, kan dom liksom inte bara hålla en normal jävla ljudnivå!!!???

Jag slutar om 25 minuter, men jag har engelska just nu. läser samtidigt som jag bloggar. Det går inte särskilt bra om jag ska vara ärlig, så det kanske är bäst att jag kanske slutar blogga ändå. Men engelska är så förbannat drygt, även om det är kul på samma gång.

Jag har i alla fall bytt imorgon till friluftsdagen så jag ska vara på nydala (Y) mer tid åt annat :D Totalt awesome, fick med mig Julia också. Men det känns på ett sätt halvdrygt att fördriva 3 timmar bara genom att sitta där faktiskt.
Ska vara på nydala vid 10 imorgon. Vilket innebär att jag kan vara på stan rätt länge på morgonen, sedan direkt till stan när jag får åka från nydala...
Känns rätt skönt faktiskt. Resten av dagen blir det antagligen att vara på kontoret eller något i den stilen..
Men nu ska jag avrunda. Kramen<3

Kommentarer
Postat av: Sandra

Om du ska vara på Nydala kan du ju komma förbi oss och säga hej ;)



Din nya design är superfin förresten :)

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback