040510

Min mobil är inne på lagning... igen. Hoppas dock att det inte tar allt för lång tid den här gången, vill verkligen inte vara utan den allt för länge alltså.

Hur som helst vill jag avreagera mig idag, för jag ligger hemma och är sjuk vilket inte alls känns särskilt roligt om jag ska vara ärlig och jag har varken tid, lust eller ork att vara sjuk för den delen heller. Jag åkte hem ifrån skolan idag för att jag verkligen inte orkade vara kvar. Och sedan jag kom hem vid halv 1 har jag legat på samma ställe i soffan (nästan då). Ja inte konstant alltså.
Hur som helst nu till det jag ville ha sagt egentligen.
Jag blir ganska less på folk som hela tiden klagar, nu är det inte så att jag säger att man inte ska få klaga, för det behöver man verkligen göra. Men det jag stör mig på och blir less på är folk som konstant klagar hela tiden. Och får allt att låta som att det är så otroligt syndom dom. Folk får gärna klaga till mig, men snälla med måtta?
I-landsproblem är inget att klaga om hela tiden, visst behövs dom också vädras på, men ni får det att låta som om det var världens katastrof/problem för närvarande. Jag kan förstå att det för mig som utomstående kanske kan vara svårt att förstå vikten eller tyngden av det personen klagar över. Men jag tycker att man kanske ska tänka på hur man framställer saker. Jag ogillar verkligen när folk "tigger" efter uppmärksamhet för att det är så syndom dom. Det är inte så att jag inte bryr mig, för det gör jag. Men jag vet att alla är olika, och jag måste finna mig i att vissa personer är så. Men jag tycker att det är ganska irriterande.

Där med inte sagt att folk inte få klaga till mig, för det frå folk gärna göra, och det jag skriver om nu handlar trots allt inte om folk som är mina vänner!

Och sorry för dålig uppdatering, men har inte haft någon ork alls

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback