111710

Vad less jag är idag! Men ska inte göra ett klagoinlägg! För jag ska vara positiv, det har Johan fått mig att bestämma!! Johan är typ sådär galet positiv så han sprider glädje och positiv energi till ALLA! det gillar vi starkt!

Dagen har varit långsam, men det är skönt det med, hann ju äta en väldigt god lunch på Subway med Emma, istället för pannkakor, om det var ett nerbyte, det vet jag inte. Men gjort är gjort! Kan ju inte ändra mig nu så, och jag hade en väldigt trevlig lunch!
Hade lunch från 11:45 till 1, sedan gjorde vi... Vi filmade LITE miljöbilder men alla envisade sig med att gömma sig från kameran så det blev inte så bra kanske. Så blir att ta om det imorgon, eller ta fler i alla fall.
Sedan blir det att intervjua Fredrik och antagligen någon fler lärare imorgon, vi måste ju liksom filma klart imorgon så!

Men nu ska jag avrunda och sova, godnatt!

Ursäkt den dåliga skärpan på Tony, men orkar inte redigera kortet som är i .raw så ni för nöja er med den här kassa bilden!



Kommentarer
Postat av: Vicky

Så blir att ta om det imorgon, eller ta fler i alla fall.

Sedan blir det att intervjua Fredrik och antagligen någon fler lärare imorgon, vi måste ju liksom filma klart imorgon så!



hahah blir det blir det imorgon imorgon imorgon! X'D

Du ska sluta skriva i nattmössan ;>


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback