310310

Jag sitter hemma i min säng just nu och ska alldeles strax lägga mig och läsa ett tag innan jag ska se scrubs och sova, eller det var i alla fall min plan.
Jag är stressad, otroligt stressad, så idag blev det så mycket kaos i mitt huvud så jag kunde inte ens sitta still, vilket var lite jobbigt.
Men jag har haft en effektiv dag även idag, och räknade matte som inte alls gick lika bra som det brukar. Bestämt vilka texter jag ska använda till nationella, skrivit av mina anteckningar från filmen vi såg igår, vilket blev 2236 ord. I BARA anteckningar, och då har jag just börjat med min analys, och jag har väl knappt hunnit halvvägs och har skrivit över ett A4 redan, men jag borde sätta en begränsning, så jag blir färdig någon gång..
Sedan försökte jag sitta och plugga på eftermiddagen, men då var jag så stressad så det föll över till att det blev kaos..
Och nu ikväll har jag inte gjort ett skvatt förutom att fylla i så vi får Distriktsbidrag, i sista sekund kan vi väl minst sagt säga, men så går det när man har för mycket att plugga på.
Och med det vill jag säga godnatt, och att imorgon är det Umeå Open och jag taggar sönder, verkligen!! Så godnatt!!

förrästen är det sista Mars idag, fattar ni sista Mars!!!! Det känns allt annat än verkligt, det innebär att det bara är ca 2½ månad kvar tills det är sommarlov, och innan dess skall jag hinna till Sthlm 2 Ggr och GBG en gång! Sedan får vi se vad jag mer hinner. (Ja utöver skolan alltså!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback