300311

Sitter hemma nu, och kom hem för cirka en timme sedan, efter en fruktansvärt lång dag i skolan.
Har varit relativt effektiv idag, och det känns otroligt bra att ha varit effektiv för en gångsskull.
Började dagen med idrott och gick längs älven, i det otroligt fina vädret och pratade med Malin!
Sedan rullade dagen på med elevrådsmöte, som också gick väldigt bra, dock inte så långa, men det är rätt skönt på ett sätt.
Sedan hade vi rörlig bild och såg på "På västfronten intet nytt" som handlar om första världskriget, och är en otroligt rörig film, skrev ner 9 A4 som anteckningar till filmen, och hoppas att jag kan ha någon nytta av dem senare.
Drog över lektionen och började mediaproduktionen, med en snabbgenomgång för mig och Häggen om projektarbetet eftersom vi redan har börjat arbeta med det trots att det är relativt länge kvar tills vi egentligen ska börja med det, men eftersom vi sätter igång redan nu kan vi kanske sluta med det tidigare också, NICE!
Fotade en hel del bilder på Malin, ÄNTLIGEN, nu har min ångest lättat en del över det projektet kan jag säga.
Och var färdig vid fyra tiden.

Och just som det är när jag håller på att packa ihop dagen kommer Kajsa och frågar om vi vill fota all teknik som vi har på skolan, och jag tackade som vanligt ja, och det slutade att jag och häggen var kvar på skolan till ca 20:15 när vår lärare kom och skulle larma(dock var vår städerska där då.) Fick hur som helst skjuts hem, och nu sitter jag är hemma och är påväg i säng så att jag orkar med morgondagen, och jobba med mitt tal inför nationella..


En bild jag fotade på Malin idag!

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback